daca as fi primar...
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
daca as fi primar...in primul rand daca as fi primar as face ceva pentru tinerii din Aiud!!nu au un loc de munca stabil..nu au nimik..parintzii sunt din ce in ce mai saraci si nu au unde sa mearga..poate prea batrani pentru navete si alte prostii...primarul ar trebui sa caute niste investitori pentru toate fabricile si halele care stau degeaba in Aiud...nu e de mirare ca ti`e frica sa iesi seara din casa la cati delicventi infometati si bauti umbla pe strada..normal!!daca nu au ce sa lucre..in Aiudul asta se deschid numa birturi peste birturi...
Re: daca as fi primar...nu primarul trebuie sa caute, ci investitorii trebuie atrasi in anumit fel sa vina si sa investeasca la noi in city, dar cum exista todeauna un dar, explica faptul ca investitorul care vine se loveste de fiscalitatea proasta din RO, plus ca primaria adica consiliul local care este format din aiudeni cinstiti, au si ei anumite interese in orice afacere, doar nu credeti ca un om este consilier doar ca sa ajute aiudul cu mentalitate si inteligenta sa, toti traim si avem interese in orice demarare, nu trebuie sa dam vina pe primar ci pe consiliul local, pentru ca ei sunt cei care aproba sau dezaproba anumite hotarari luate de unii. halele apartin anumitori investitori care au avut alte interese decat ceea ce ar fi ideal, sa nu-mi spui ca esti un cetatean care nu are si nu a gresit niciodata, da suntem oameni si toata porcaria asta de politic care ne conduce se ne va conduce in continuare vine de sus (alba, bucuresti). e mult de povestit pe chestia de investitori, adevarul o ai pe undeva la mijloc, intradevar se poate face ceva, dar intrebarea este, cine are acest interes ca sa vina investitori in aiud? mai ales ca va concura cu firma lui x sau y.
In Space, No-One Can Hear You Scream.
Re: daca as fi primar...nu zic ca nu am gresit dar oricum sistemul asta pute rau..adica nu fac nimik pentru orasul meu daca nu`mi iasa si mie ceva nu?oricum Aiudul moare si se vede bine de tot..e din ce in ce mai rau..eu nu dau vina pe primar sau pe nu stiu cine ca toti fura la fel..dar ar trebui sa se gandeasca ca sunt foarte multi tineri care sunt in putere si ar lucra,dar nu au ce...
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Daca as fi primar, ce as face in Aiud Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator Sugestii si comentarii la: informatica@aiud.ro
|