:: Prima pagina :: Harta site :: Forum ::

Ecologizare.

Ecologizare.

Mesajde horvath » Mar Iun 17, 2008 3:40 pm

Am o idee, un fel de proiect pentru ecologizarea orasului Aiud.
Am gasit solutia pentru marea intrebare "unde depozitam gunoiul?". Cum trebuie sa procedez pentru ca ideea mea sa devenia un proiect si cu speranta ca consiliul local sa aprobe sa devina o hotarare al consiliu local si sa dam dovada tarii ca noi am gasit o solutie occidentala pentru a diminua poluarea si de a trai in stil european?
In Space, No-One Can Hear You Scream.
horvath

Re: Ecologizare.

Mesajde snow » Sâm Iun 21, 2008 8:04 pm

In Aiud, No-One Can Hear You Scream. :? :? :?
snow

Mesajde horea » Lun Iun 30, 2008 6:37 am

horvath scrie:Am o idee, un fel de proiect pentru ecologizarea orasului Aiud.
Am gasit solutia pentru marea intrebare "unde depozitam gunoiul?". Cum trebuie sa procedez pentru ca ideea mea sa devenia un proiect si cu speranta ca consiliul local sa aprobe sa devina o hotarare al consiliu local si sa dam dovada tarii ca noi am gasit o solutie occidentala pentru a diminua poluarea si de a trai in stil european?

In cadrul Orei Usilor Deschise, in fiecare mari si joi de la ora 7:30, va astept pentru discutarea concreta a proiectului dumneavoastra. Sunt curios cu privire la ideea dumneavoastra si in cazul in care aceasta este aplicabila, va asigur de tot sprijinul meu. Va multumesc.
Mihai Horatiu Josan
Primarul municipiului Aiud
horea

Mesajde 1221 » Vin Feb 19, 2010 3:05 pm

si asa adormira toti , si vorbitorii si ascultatorii ...
ecologizarea adormii si ea intre doua mormane de gunoi depuse cu harnicie langa cimitirul din capatul strazii Valea Lupului . Lupul a murit sufocat de gunoaie . Scufita rosie mai trece cateodata pe acolo dar e blazata deja si ... e tot mai disperata de lipsa ecologizarii...
1221

Înapoi la Propunerile cetatenilor