Aici poti sa iti exprimi parerea despre activitatea administratiei publice, sa adresezi intrebari primarului si functionarilor publici, intrebări la care vei primi raspuns.
Sugestiile tale ne intereseaza.
Primaria se deschide pentru tineModerator: Relatii Publice
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Primaria se deschide pentru tineAici poti sa iti exprimi parerea despre activitatea administratiei publice, sa adresezi intrebari primarului si functionarilor publici, intrebări la care vei primi raspuns.
Sugestiile tale ne intereseaza. Ultima oară modificat de ada pe Vin Ian 14, 2005 9:56 am, modificat 1 dată în total.
Ada Rus
sef Birou Comunicare si Relatii Publice Primaria municipiului Aiud
Transportul local va fi concesionatIn 25 noiembrie 2004, va avea loc licitatia publica deschisa cu preselectie pentru concesionarea transportului public local. Primarul a initiat acest proiect de hotarare, care a fost aprobat de consilierii locali, datorita faptului ca transportul public aiudean are nevoie de o imbunatatire clara a calitatii. Mai mult, pierderile suferite de Ediltrans la capitolul transport erau suportate de Consiliul Local si de buzunarele calatorilor.
O dată cu concesionarea transportului public, s-a introdus o noua ruta Aiud-Pagida. Exista patru societati interesate de concesionare, care au luat documentatia necesara pentru licitatia publica, iar termenul limita de inscriere efectiva este miercuri, 24 noiembrie. Ultima oară modificat de ada pe Lun Ian 17, 2005 8:19 am, modificat de 3 ori în total.
Ada Rus
Zona istorica va fi reabilitataZona istorica a orasului, mai exact zona Cetatii, va fi complet reabilitata pe baza unui proiect care va fi pus in aplicare din anul 2005. Toaleta de langa Cetatea Aiudului va disparea, iar aspectul zonei va fi unul estetic, asa cum se cade sa fie intr-un municipiu.
De asemenea, blocul A12 a fost scos la vanzare prin licitatie publica si suntem convinsi ca nu va mai dura mult pana cand imaginea centrului orasului se va schimba fundamental. In ceea ce priveste festivalurile, din anul 2005, Primaria pregateste cate o sarbatoare mare de sezon. Astfel vom avea Sarbatoarea Primaverii, Zilele Berii, Festivalul Vinului si concert de Craciun. Speram ca Festivalul Vinului de anul acesta a fost pe placul dumneavoastra. Ultima oară modificat de ada pe Lun Ian 17, 2005 8:22 am, modificat 1 dată în total.
Ada Rus
ceea ce imi place mie la zona cetatii, este modul in care arata zidurile medievale noaptea, iluminate de jos. Mai ales peretele Cetatii vazut perpendicular de langa Bethlem (primul perete de dupa curba venind catre alba). Mai ales ramurile uscate ale copacilor fac o imagine.. breathtaking. Pacat cu becurile acelea de.. craciun ..care atarna peste tot in zona centrala a Aiudului.
Ar fi frumos sa aiba orasul un look original, sa profitam din plin de toate constructiile in stil vechi.
Zona centralaZona centrala face obiectul unui proiect complex al modificarii de imagine, iar Cetatea Aiudului va fi pusă in valoare in mod corespunzator, incepand cu anul 2005. Multe lucruri bune se vor intampla in Aiud.
Ultima oară modificat de ada pe Lun Ian 17, 2005 8:24 am, modificat 1 dată în total.
Ada Rus
Sunt curios ce se poate face primaria impotriva celor care taie porci in fata blocului. Vad ca nu intereseaza pe nimeni acest subiect. Am ajuns la captul rabdarii cu acesti nesimtiti ce-si au originea in bunavointa lui Ceausescu de a-i aduce la oras in timpul industrializarii.Nu numai ca fac o galagie de nedescris , un miros la fel , santul strazii se umple de sange+apa.
Nu se poate asa ceva! In prag de an 2005 taiem porci in fata blocului! Sunt convins ca Domnul Primar ar putea sa intervina si sa propuna in Consiliul Local interzicerea acestor practici. Mi rusine sa vin cu un prieten din alta tara si vedem ca unii chiar fac de vor neavand nici o rusine.
Problema aceasta exista demult, este adevarat. Primarul Mihai Horatiu Josan are in vedere solutionarea ei, pentru ca in 2006 sa nu se mai sacrifice porcii in fata blocului, in plina strada. In acest sens, in cursul anului urmator, primarul va initia un proiect de hotarare pe care il va inainta Consiliului Local, insa mai intai va face toate demersurile pentru a stabili o locatie destinata sacrificarii porcilor. In acest moment, in Aiud, nu exista un astfel de amplasament special amenajat si nici nu pot fi incalcate drepturile oamenilor care vor sa sacrifice animalele.
Ada Rus
taierea porcilorCare sunt drepturile oamenilor care vor sa-si taie animalele in fata blocului?
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Activitatea administratiei publice locale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator Sugestii si comentarii la: informatica@aiud.ro
|