:: Prima pagina :: Harta site :: Forum ::

colectarea electrocasnicelor

Aici poti sa iti exprimi parerea despre activitatea administratiei publice, sa adresezi intrebari primarului ....

Moderator: Relatii Publice

colectarea electrocasnicelor

Mesajde teodora » Joi Dec 04, 2008 8:12 pm

Imi doresc foarte mult ca Administratia Locala sa intomeasca un orar al colectarii de electrocasnice si in acest orar sa fie incluse si strazile "mai putin importante ale orasului" (Iazului, Gradinilor). Mi/as face si eu curatenia de Craciun, dar nu ma lasa inima sa le arunc in Valea Aiudului. Nu de alta, dar nu e frumos!
Mesajul meu este de a nu arunca la intamplare lucrurile de care nu mai avem nevoie. Sper ca sunt inteleasa corect.
Ultima oară modificat de teodora pe Sâm Dec 06, 2008 5:00 pm, modificat 1 dată în total.
teodora

Re: colectarea electrocasnicelor

Mesajde 1221 » Vin Dec 05, 2008 11:56 am

Bravo Teodora ! Ce sa spun ?! asta e un mesaj cu amenintare ? adica , daca nu-mi luati gunoiul il arunc in vale ?
Cum ar fi daca si aiudenii ar avea mai multa educatie civica ? In mod normal nu ar trebui sa ne treaca prin cap sa "impartasim "gunoiul cu vecinii ... cu valea Aiudului ...cu nimeni
Pana le trece altora prin cap sa-ti colecteze gunoiul rezolva altfel problema sau tineti-l sanatoasa !
A! nu-ti fa iluzii ca o sa-ti raspunda si altcineva la mesajul acesta ! Vad pe aici mesaje "istorice " la care nu se oboseste nimeni sa raspunda . In orasul acesta dorm toti .
1221

Mesajde horea » Vin Dec 12, 2008 10:05 am

Electrocasnicele defecte pot fi duse zilnic intre orele 07:00-15:00 la sediul Ediltrans de pe Avram Iancu, nr. 109, lucru pe care l-am anuntat in repetate randuri. Campaniile de colectare a DEE-urilor pe care le organizam prin intermediul Compartimentului de Mediu sunt facute publice in toate cotidianele judetene, la radio pe site. Ultima campanie de acest fel pe care am derulat-o a fost in perioada 28 noiembrie-6 decembrie. Indiferent de zona unde locuiesc, cetatenii au fost invitati sa sune la Primarie daca au astfel de deseuri, iar cei responsabili de aceasta actiuni au mers si au colectat toate aceste obiecte. Oricand puteti suna inspectorul de mediu, d-ra Raluca Maior, care gestioneaza aceste campanii si problema dumneavoastra va fi rezolvata...
In ceea ce priveste mesajele "istorice", exista unele la care raspund insisi cetatenii si unele pe care prefer sa nu le comentez. Cred insa ca prima conditie pentru a fi informat e sa vrei sa fii informat. Pentru aceasta exista numere de telefon, la care se poate suna 24 de ore din 24, site-ul primariei, adresele de e-mail. Acestea pe langa anunturile in presa si la radio. Va doresc numai bine.
Mihai Horatiu Josan
Primarul municipiului Aiud
horea

Mesajde teodora » Dum Dec 14, 2008 6:42 pm

Asta imi doream! Sa aflu unde le pot duce. Multumesc.
teodora

Înapoi la Activitatea administratiei publice locale