de horea » Vin Dec 12, 2008 10:05 am
Electrocasnicele defecte pot fi duse zilnic intre orele 07:00-15:00 la sediul Ediltrans de pe Avram Iancu, nr. 109, lucru pe care l-am anuntat in repetate randuri. Campaniile de colectare a DEE-urilor pe care le organizam prin intermediul Compartimentului de Mediu sunt facute publice in toate cotidianele judetene, la radio pe site. Ultima campanie de acest fel pe care am derulat-o a fost in perioada 28 noiembrie-6 decembrie. Indiferent de zona unde locuiesc, cetatenii au fost invitati sa sune la Primarie daca au astfel de deseuri, iar cei responsabili de aceasta actiuni au mers si au colectat toate aceste obiecte. Oricand puteti suna inspectorul de mediu, d-ra Raluca Maior, care gestioneaza aceste campanii si problema dumneavoastra va fi rezolvata...
In ceea ce priveste mesajele "istorice", exista unele la care raspund insisi cetatenii si unele pe care prefer sa nu le comentez. Cred insa ca prima conditie pentru a fi informat e sa vrei sa fii informat. Pentru aceasta exista numere de telefon, la care se poate suna 24 de ore din 24, site-ul primariei, adresele de e-mail. Acestea pe langa anunturile in presa si la radio. Va doresc numai bine.
Mihai Horatiu Josan
Primarul municipiului Aiud