:: Prima pagina :: Harta site :: Forum ::

Prima emisiune "Ora aiudeanului"

Aici poti sa iti exprimi parerea despre activitatea administratiei publice, sa adresezi intrebari primarului ....

Moderator: Relatii Publice

Prima emisiune "Ora aiudeanului"

Mesajde ada » Joi Ian 27, 2005 9:07 am

Incepand de vineri, 28 ianuarie 2005, emisiunea "Ora aiudeanului" va deveni o prezenta constanta pe undele radio. Primarul municipiului Aiud, Mihai Horatiu Josan va fi prezent la Radio Eveniment, de la ora 11.00 pentru a le spune aiudenilor care au fost proiectele sale de hotarare pentru sedinta de Consiliu Local, cum au fost ele aprobate de consilieri, dar va discuta si despre proiectele sale de viitor.
Ada Rus
sef Birou Comunicare si Relatii Publice
Primaria municipiului Aiud
ada

"Ora aiudeanului" are loc in 1 februarie

Mesajde ada » Vin Ian 28, 2005 10:28 am

Emisiunea "Ora aiudeanului", programata pentru vineri, ora 11.00, la Radio Eveniment, va avea loc, marti, 1 februarie, ora 11.15, datorita faptului ca primarul Mihai Horatiu Josan a fost convocat la o sedinta neprevazuta a Asociatiei Municipiilor din Romania, care se desfasoara la Bucuresti.
Ada Rus
ada

Mesajde ada » Mar Feb 08, 2005 3:46 pm

Ora Aiudeanului a devenit o emisiune bilunara si va avea loc in fiecare zi de 1 si 15 ale lunii.
Ada Rus
ada

Ora Aiudeanului

Mesajde stefi » Joi Mar 17, 2005 12:35 pm

Ati fost consecventi. Au avut loc aparitiile programate. Este bine ca avem atitea surse de unde sa aflam care este programul primarului si ce vrea sa faca el pentru aiudeni. Tineti-o tot asa si anuntati-ne ce ati facut dar si ce vreti sa faceti pentru noi cetatenii.
e bineasa?
stefi

Înapoi la Activitatea administratiei publice locale